AV-suunnittelu ja AV-asennukset - Tapahtumatekniikka Striimaus - Äänentoisto

Suunnittelemme AV-järjestelmät yksilöllisesti kaikenkokoisiin tiloihin, myös ulos.

Kohteinamme ovat esim. kokoustilat, messut, kauppakeskukset, ravintolat, auditoriot, neuvotteluhuoneet, videoneuvottelutilat, tapahtumat, valtuustosalit ja myös kertaluontoiset tapahtumat. Saat meiltä kokonaispalveluna alkukartoituksen, suunnittelun, laitteet ja niiden asennuksen takuuhuoltoineen ja huoltosopimuksineen.

Tapahtuma­tekniikka

Hoidamme AV-tekniikan yksittäisiin tapahtumiin kertaluontoisina tai toistuvina palveluina avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme koko esitystekniikan lähtien kartoituksesta ja suunnittelusta laitteiden hankintaan, asennukseen ja huoltoon. Olemme tarvittaessa saatavilla tai paikan päällä tapahtumien ajan varmistamassa laitteiden ja yhteyksien soljuvan yhteispelin.

 

AV-suunnittelu/-asennukset – Tapahtumatekniikka – Striimaus – Äänentoisto.

 
 

Äänentoisto

Saat äänentoistolaitteet kauttamme kuhunkin tilaan tai tapahtumaan optimaalisesti suunniteltuna, asennettuna ja huollettuna. Myös laitteiden vuokraus kuuluu palveluumme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee, asentaa ja tarvittaessa myös purkaa äänentoistolaitteistot. Tarvittaessa olemme paikalla tilaisuuksien ja tapahtumien ajan varmistamassa häiriötöntä äänentoistoa. Huolehdimme myös valaistuksesta, AV-kalusteista, laitteistosta, ulko- tai sisänäytöistä – ihan kaikesta mitä tilaisuutesi sujuva esiintymistekniikka vaatii.

Hyvä äänentoisto on särötöntä, tasalaatuista ja selkeää riippumatta siitä onko tilaisuus seminaari tai rock-konsertti ja onko esillä juontaja tai oopperalaulaja.

AV-asennukset

Saat meiltä varmatoimiset AV-asennukset kaikkiin esitysteknisiin tarpeisiisi. Teemme alkukartoituksen, suunnittelemme tarvittavat yhteydet, hankimme laitteet, asennamme ja huollamme. Meillä on myös kaikki asentamiseen, kaapelointiin, liitäntöihin ja muuhun tekniseen laitteistoon tai niiden yhteensovittamiseen tarvittavat asennustarvikkeet.

Valaistus

Hyvä valaistus viimeistelee tilan tunnelman ja tekee tilassa toimimisesta miellyttävää ja häiriötöntä. Valoilla peität ja korostat ja etukäteen hyvin suunniteltuna saat valaistuksen säätämisestä vaivatonta. Me yhdistämme valaistuksen muuhun av-ohjaukseen, jolloin valaistusolosuhteet on helppo säätää sopivaksi kuhunkin tilaan tai tapahtumaan. Suunnittelemme valaistuksen sekä asennamme valot ja ohjauslaitteet tyylikkästi sekä kertaluontoisiin että pysyviin tarpeisiin.

Striimaus

Striimauspalveluiden kysyntä kasvaa koko ajan. Liikkuvan, reaaliaikaisen kuvan välittäminen on moderni tapa viestiä ja kuluttajien odotukset hyvälaatuiseen kuvan- ja äänentoistoon ovat korkealla. Saat meiltä striimaukseen tarvittavan tekniikan suunniteltuna ja asennettuna – joko kertaluontoiseen tai pysyvään käyttöön.

AV - Huolto

AV-laitteiden huolto- ja korjauspalvelut sekä takuuhuollot meiltä kaikille merkeille. Huollamme myös muiden asentamat laitteet.

Etäneuvottelu

Etäneuvottelu sujuu, kun pienryhmän etäneuvottelupisteeseen hankitaan näyttö, kameramikrofoni ja…eipä sitten muuta!