Neuvottelu-ja kokoustilojen AV-kalusteet, äänentoisto ja esitystekniikka.

AV-kalusteet piilottavat tekniikan näkyvistä ja helpottavat tekniikan käyttämistä. Esityskalusteiden avulla voit jakaa vaivattomasti kuvaa suoraan pöydästä tai voit piilottaa näytöt pois näkyvistä silloin kun niitä ei tarvita. Voit ohjata sähköt ja muut liitännät suoraan pöytään tai tehdä latauspisteen kätevästi ja tyylikkäästi osaksi pöytätasoa. Teknisistä ratkaisuista tehdään AV-kalusteilla esim. pöytäkalusteilla ja rasioinnilla integroitu osa muuta sisustusta ja siistiä yleisilmettä.

Neuvottelu-ja kokoustilojen Integroitu AV-tekniikka

Esitystekniikka muuttuu jatkuvasti monipuolisemmaksi ja IT integroituu täysin erilaisiin kuvan- ja äänensiirtojärjestelmiin sekä ohjausjärjestelmiin. Silti monipuolisen tekniikan ei tarvitse olla monimutkaista. Me teemme järjestelmistä helppokäyttöisiä ja rakennamme laadukkaista komponenteista jokaiselle asiakkaalle sopivan ratkaisun – avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta asennukseen ja huoltoon, sekä ohjausjärjestelmiin. IoT eli esineiden internet yleistyy vauhdilla myös AV-ratkaisuissa.

Audio

Meiltä löydät kaiken tarvittavan audiolaitteiston kokoustiloihin, auditorioihin, ravintoloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Saat äänentoistolaitteet kauttamme myös vuokralle. Palveluihimme kuuluu myös äänentoiston suunnittelu, laitteiden myynti ja asennus sekä huolto.

  • mikrofonit
  • kaiuttimet
  • vahvistimet
  • mikserit
  • audiomatriisit
  • kuulokkeet
  • sound shower -kovaääniset

Esitystekniikka

Tarjoamme esitystekniikan uusimmat ratkaisut yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Toteutamme järjestelmät niin yksittäisiin neuvottelutiloihin kuin laajempiin koulutustiloihin, auditorioihin, musiikkiluokkiin tai urheilu/monitoimisaleihin. Vankka ammattitaito yhdistettynä pitkään kokemukseen, vahva asiantuntemus ja tiukat laatukriteerit varmistavat toimintamme laadun.

Edustamiamme merkkejä ovat mm.

ACCUTONE

AKG

AMX

APART

BARCO

BOSCH

CANON

CATCHBOX LITE, CATCHBOX PRO

CRESTON

CYP

DA-LITE

DIGITAL PROJECTION

DRAPER

ELMO

EPSON

ETC

EVOKO

EXTRON

GENELEC

JBL

KINDERMANN

KRAMER

KÖNIG & MEYER

LG

NEC

PANASONIC

PHILIPS

SAMSUNG

SENNHEISER

SHARP

SONY

VIVITEK

YAMAHA

UUTUUS! Mikrofonin desifiointilaite

Microphone disinfector

TURVALLINEN- NOPEA -TESTATTU
VASTUULLISEN AUDIO-AMMATTILAISEN YKKÖSVALINTA!

Mikrofonin desifiointilaite

LAC Labs on kehittänyt Li.LAC:n, mikrofonien desinfiointilaitteen, joka on räätälöity musiikki-, live-tapahtumiin ja viihdeteollisuuteen.

Mikrofonit muodostavat mahdollisen riskin levittää viruksia, mukaan lukien COVID-19:ää aiheuttava SARS-CoV-2-virus.

Li.LAC:n desinfiointitehokkuus arvioitiin yhdessä Hollannin yliopistollisen lääketieteellisen keskuksen Groningen1 biolääketieteen tekniikan sekä lääketieteellisen mikrobiologian ja infektioiden ehkäisyn osastojen kanssa.

COVID-19-pandemian alun jälkeen desinfioinnista on tullut yhä tärkeämpää, ja monia käytännön lähestymistapoja tutkitaan tämän kysynnän ratkaisemiseksi. UV-C mahdollistaa erittäin tehokkaan SARS-CoV-2:n saastuttamien pintojen desinfioinnin.


Me palvelemme kaikissa esitystekniikkaan liittyvissä asioissa kokonaisvaltaisesti!